Serbia këndon këngën e Remzie Osmanit, Salvini bën simbolin e Shqiponjës

    0
    378

    Shumë fëmijë janë filmuar nga prindërit e tyre, duke kërcyer me siglën hyrëse dhe baletin e emisionit “Stop”, transmeton Gazeta Metro.

    Një qytetare serbe është filmuar në automjetin e saj, duke kënduar këngën e Remzie Osmanit.

    Zëvendëskryeministri dhe ministri i Brendshëm italian Matteo Salvini është shfaqur në një foto duke bërë shenjën e shqiponjës.