/Sërish sh përthime misterioze në Shëngjin, ushtria, poIicia e SHISH në terren

Sërish sh përthime misterioze në Shëngjin, ushtria, poIicia e SHISH në terren

Në Shëngjin janë dëgjuar sërish dy shpërthime të fuqishme. Lajmin e bën të ditur gazetari Gjergj Figuri ndërsa shton se askush nuk e di se çfarë i shkakton apo se nga vijnë.

Shpërthimet kanë ndodhur 20 minuta larg njëri-tjetrit ndërsa i pari u dëgjua në orën 9:18 minuta.

Në terren kanë dale ushtria, policia dhe SHISH, por nuk kanë identifikuar asgjë të dyshimtë.

Shpërthimet janë dëgjuar përgjatë bregdetit të Shëngjinit dhe deri në Lezhë.