/Serish TËRMETl i fortë në vendin tonë, ja ku ishte epiqendra dhe sa ballë

Serish TËRMETl i fortë në vendin tonë, ja ku ishte epiqendra dhe sa ballë

Një tjetër tërmet ka go.ditur vendin tonë pak çaste më parë. Pas tër.metit me magnitudë 4.6 në Detin Adriatik që u ndje në disa shtet, në po të njëjtën epiqendër është regjistruar një tjetër lëkundje.

Tërmeti ka qenë me magnitude 3.5 dhe me thellësi 8 km.

Fatmirësisht tërmeti ka pasur epiqendrën në det dhe nuk ka shkaktuar d.ëme të mëdha materiale në shtetet përreth.