November 30, 2023
Lajme

Shίkoni si tre vajzat italiane υjedhin argjendarinë në Vlorë, u kapën duke u Ιarguar nga… (VIDEO)

Tre vajza italiane vodhën në një argjendari një byrzylyk duke shpërqëndruar shitëse në qytetin e Vlorës.

Vlera e byrzylykut me diamantë ishte tejet e lartë dhe u zbulua vetëm pas ikjes së tyre nga dyqani.

Pas vjedhjes drejtuesit e dyqanit kërkuan ndihmë për të identifikuar tre vajzat që flisnin italisht. Qytetarët arritën që ti identifikonin dhe tre hajdutet u kapën duke ikur nga porti i Vlorës.

Policia i ka ndaluar menjëherë në terminal ndërsa pas marrjes në pyetje, ato kanë deklaruar se kanë mbërritur disa ditë më parë në qytetin e Vlorës dhe kanë pranuar autorësinë e vjedhjes.

https://streamable.com/e/dhm7em

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *