Lajme

Shαrje, ofεndímé mes dy konkurenteve në Për’puthen dhe kërcënίmé me jεtë

Antonela Berisha dhe Blerim Dauti dy konkurrentët e “Përputhen” në çdo puntatë të emisionit nuk qëndrojnë pa de.b.atuar me njëri-tjetrin.

Madje, madje nuk janë kursyer as of.e.ndimet si nga ana e Blerimit po ashtu dhe Antonelës.

Së fundmi në rrjet po qarkullon një video në të cilën Blerimi dëgjohet teksa i thotë Antonelës: Je si ato femrat që rrinë me këmbë hapur.

Kjo fjalë nuk është pritur aspak mirë nga Antonela e cila nuk ka përmbajtur l.otët dhe mes l.otësh i drejtohet Atdheut: Kush është ai të më thotë mua ku**ë?!

Për të gjithë këtë situatë të krijuar Blerimi ka dhënë një sqarim duke thënë se nuk e kishte o.fe.nduar Antonelën dhe tregoi se ka marrë kër.c.ë.nime nga persona të panjohur që i janë prezantuar si të afërm të Antonelës.

“Nuk ma lejon kultura që ti quajë femrat ku**ë dhe herë tjetër mos thuaj ashtu. Kam pasur dhe kë.r.c.ënime nga mesazhe të shumta që thonë jam kushëriri i Antonelës dhe thonë do të bëj kështu do të bëj ashtu.

Nëse ti nuk ke lidhje me këtë gjë nuk ka problem, por nëse janë të vërteta bujrum të vijnë të gjithë ata që më kanë kër.c.ën.uar këtu tek Top Channel në Kashar dhe ua tregoj unë kush është Blerm Dauti.

Unë nuk të kam thënë ku*vë. Ka qenë batutë, nuk ka qenë of.en.dim sepse mua nuk ma lejon edukata”, tha Blerimi.