November 30, 2023
Lajme

Shρërthen” rrjeti, Zhaklina i dha informacione Lυizit

Protagonisti kryesor i Bigbrother Albania Luiz Ejli duke biseduar me Zhakun dhe Arbrin, të cilët po darkojnë brenda shtëpisë, ka thënë se, gjithë shqiptaria e dinë se këtë javë unë do bëhem liderë.

Zhaku ka reaguar me një batutë, duke thënë se ajo do të bëhet lidere dhe se do sjellë rregull në shtëpi.

Luizi duke bërë shaka ka thënë se, për inat të Arbrit do t’a fitoj këtë sfidë.

Duke biseduar, Zhaku i tha Luizit se kur do dalësh jashtë femrat do i shkulin flokët për ty.

Luizi: Kjo ishte pjesa ma e bukur, e mora informacionin e duhur.

Kjo deklaratë e Zhaklinës është komentuar shumë në rrjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *