/SH0K0N nëna nga Fieri, nxjerr në shi’tje fëmijët: Po s’u shitën ur’gjent do i v ras…!!!

SH0K0N nëna nga Fieri, nxjerr në shi’tje fëmijët: Po s’u shitën ur’gjent do i v ras…!!!

Një nënë nga Fieri me inicialet E.R., ka tro ndi tu r rrjetin social me postimin e saj.

Nëna ka nxjerrë në s hit je dy fëmijët e mi t ur për i n at të ish-burrit.Den o nc imi nga babai i fëmijëve me inicialet V.G.,

banues në Tiranë, i cili i sh qe të suar thotë se ky postim vjen si “ha k m a r rje” e ish-gruas së tij.

I riu, baba i dy fëmijëve, i martuar tashmë me një grua tjetër thote se ish-gruaja e t rad ht ont e dhe pas shumë kohësh ata janë d v orc uar.

Tashmë ajo nuk e lejon që fëmijët ta takojnë dhe është la r gu ar në Greqi te prindërit e saj.

Por përtej historisë së çiftit, vendosi ta publikojë këtë de no n cim për vetë përmbajtjen e rën dë të statusit që nëna e këtyre dy fëmijëve ka bërë në rrjetin social ku thotë se nxj err në sh itje të vegjëlit e saj.

“Po nuk u shi të n u rg je nt do i v r ‘as se ma kanë sjellë në majë të hundës. Unë dua të shijoj jetën si beqare”, shkruan gruaja nga Fieri.