/SHBA zbuIon hiIen e këngëtarëve shqiptarë! MbIidhnin para me fshesë

SHBA zbuIon hiIen e këngëtarëve shqiptarë! MbIidhnin para me fshesë

U përfoI në media se disa prej këngëtarëve shqiptarë u ishte he qur e drejta për të hyrë në SHBA dhe u është re fuzuar viza.

Ndër të parët që u lakua për vendimin e rr.eptë të SHBA-ve ishte këngëtari Gena, të cilit i është ndaluarhyrja në Amerikë p ërjetësisht.

Disa prej emrave të tjerë të përmendur janë Shkëlzen Jetishi (Xeni), Afrim Muqiqi, Majk etj.

Sipas Gazeta Metro, Genës i është ndaluar pë rjetësisht hyrja në territorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për shkak se nuk ka paguar detyrimet tatimore mbi koncertet e mbajtura në shtetin amerikan.

Në një intervistë , menaxherja e Genës i ka mohuar këto zëra duke u shprehur bëhet fjalë për të tjera çështje.

Arsyeja pse SH.B.A u ka refuzuar vizën këngëtarëve lidhet me vizat turistike dhe shf.rytëzimin e tyre për punë. Pra, për të punuar në një vend të caktuar të duhet me patjetër vizë pune, jo turistike.