/SHEFl vendos kamera në zyrë, sh okohet kur sheh se si ia bën sekretarja kafenë….(VIDEO)

SHEFl vendos kamera në zyrë, sh okohet kur sheh se si ia bën sekretarja kafenë….(VIDEO)

Ai kishte porositur një kafe nga një punonjëse e kompanisë dhe në video shikohet fare qartë momenti kur ajo shkon për të bërë kafenë.

Mirëpo, në video shikohet edhe momenti kur ajo…

Ai kishte porositur një kafe nga një punonjëse e kompanisë dhe në video shikohet fare qartë momenti kur ajo shkon për të bërë kafenë.

Mirëpo, në video shikohet edhe momenti kur ajo…shiko VIDEON