/Shendeti i Presidentit përkeqësohet? Rrëzohet disa herë nga shkaIIët

Shendeti i Presidentit përkeqësohet? Rrëzohet disa herë nga shkaIIët

Presidenti i SHBA-ve, Joe Biden është filmuar teksa rr.ëzohet 3 herë duke ngjitur shkallët e avionit ‘Air Force One’, në Bazën e Forcave Ajrore në Maryland për të shkuar në Atalanta, Georgia.

Megjithëse u rr.ëzua tre herë, Biden arriti të rifitonte qetësinë e tij për të vazhduar shkallët e mbetura, ndërsa në fund përshëndeti dhe ushtarakët.

Biden është presidenti më i vjetër që është zgjedhur ndonjëherë në SHBA dhe për këtë ai është su.lmuar shpesh nga ish-presidenti Donald Trump, i cili thoshte se është shumë i vjetër për atë rol.

Ky moment i pakëndshëm ka ndodhur pak para nisjes për në Atlanta, ku presidenti amerikan pritet të takohet me komunitetin aziatik, pas të shtë.nave që ndodhën disa ditë më parë në disa qendra masazhi, ku hu.mbën jetën tetë persona.

Shumica e të v.r.a..r.ëve ishin me prejardhje nga Azia, dhe dy.shohet se s.u.lmi është kryer mbi urr.e.jtjen racore, ndërsa autori i s.u.lmit është kapur nga autoritetet e sigurisë.