/Shenjë e ÇUDlTSHME mes ballit, DETAJl në kokën e Ramës që KAPl vëmendjen e të gjtihëve (Foto)

Shenjë e ÇUDlTSHME mes ballit, DETAJl në kokën e Ramës që KAPl vëmendjen e të gjtihëve (Foto)

Ditën e sotme, Edi Rama ka folur në foltoren e Parlamentit për veprimin e e fundit të Presidentit Ilir Meta.

Gjatë fjalës, Rama ka ash;përsur tonet duke thënë se, opozita dhe Presidenti po mbrojnë kri;mineIët të cvilët janë shënjestër e Operacionit “Forca Ligjit”, edhe pse është vetë ai që del foto me me persona që janë të njohur në botën e k;rimit.

Mirëpo, teksa fjalët ishin ato që dëgjojmë pothuajse përditë, vëmendjen te Rama e ka marr diçka tjetër.

Ai është shfaqur me një shenjë të çud;itshme, të kuqe në baIIë. Shenja është e dukshme dhe po bëhet viraIe në rrjetet sociale.

Nuk dihet se çfarë ia ka shk;aktuar këtë shenjë kryeministrit, por mesa duket dita e djeshme nuk ka qenë e qetë për Ramën.

Çfarë mund t’ia ketë shka;ktuar vallë?