/Sherri ρërfundon në trαgjedi për 18-vjeçarin shqiptar, ρΙαgoset dhe hυmb jetën në vend

Sherri ρërfundon në trαgjedi për 18-vjeçarin shqiptar, ρΙαgoset dhe hυmb jetën në vend

Në komunitetin Thurgau të Sirnach, një mosmarrëveshje mes disa personave u përshkallëzua të dielën në mbrëmje. Një 15-vjeçar ka plagosur për vdekje me thikë një 18-vjeçar. Policia kantonale e Thurgaut ishte në gjendje të arrestonte të dyshuarin zviceran.

Pak pas orës 20:00, banorët raportuan një mosmarrëveshje mes dy personave në Feldstrasse me telefon në qendrën e thirrjeve të urgjencës kantonale.

Kur mbërriti patrulla e parë e policisë, një burrë me plagë me thikë ishte i shtrirë në anë të rrugës, shkruan policia e kantonit Thurgau.

Me gjithë masat e menjëhershme të kthimit në jetë, 18-vjeçari ka ndërruar jetë në vend. I dyshuari zviceran 15-vjeçar është arrestuar.
Shërbimi teknik mjeko-ligjor i policisë së kantonit Thurgau u thirr për të siguruar provat. Brigada e zjarrfikësve bllokoi rrugën Feldstrasse dhe devijoi trafikun. Prokurori për të mitur po kryen një hetim penal.

Tashmë po hetohen shkaqet e vdekjes dhe rrjedha e ngjarjes.