Shëtίtja e ραzakoηtë/ Gjyshja mbαn “Ιidhυr” mbesën nga frίka se mos Ιargohet

Teknologjia, interneti dhe kohët moderne që po jetojmë nd ikojnë drejtë për drejtë në stilin tonë të jetës, por ndoshta pa dashur ndikon edhe tek brezat që ne rrisim.

Në videon që do t’ju tregojmë më poshtë do të shihni veprimin e një gjysheje e cila ka nxjerrë mbesën e saj shëtitje.

Kjo video është bërë virale në rrjet et sociale duke marrë reagime dhe komente të shumta pro dhe ku nd ër.


Gjyshja ka nxjerrë shëtitje mbesën të cilën e ka “li.dhur” me një litar (ndoshta e fri.kës.uar

për sigurinë e të voglës) dhe e mban prej dore, veprim që e shohim rëndomë tek njerëzit që mbajnë kafshë shtëpiake.

A ju duket i drejtë veprimi i gjyshes? E cila edhe pse sigurisht ka primare sigurinë e mbesës së saj,

ndoshta dashur pa dashur ndikon në vetëbesimin e fëmijës dhe perceptimin e lirisë në të ardhmen.