/Shëtitje me qenin buzë liqenit, Jozefina Topalli th.umbon poIitikanët

Shëtitje me qenin buzë liqenit, Jozefina Topalli th.umbon poIitikanët

Edhe këtë fundjavë ish-kryeparlamentarja Jozefina Topalli ka vendosur të shijojë qetësinë e natyrës.

Topalli ka vendosur të dalë xhiro buzë liqenit të Shkodrës me qenushin e saj. Me anë të një postimi në Instagram, ish-kryeparlamentarja ka suImuar politikanët teksa i krahason me sytë e qenit.

‘Victor Hugo pyeste:” Nese shikon ne syte e nje qeni, si mund te dyshosh se, ai nuk ka shpirt?”. … dhe pastaj, kur shikon masken e disa politikaneve… zgjedhja eshte e thjeshte‘, shkruan Topalli, ndërsa nuk dihet nëse e ka për një person në veçanti.