/Shfaqet Fatos Nano, i thinjur dhe me disa kilogramë më tepër

Shfaqet Fatos Nano, i thinjur dhe me disa kilogramë më tepër

Ish-kryeministri Fatos Nano prej kohësh ka hequr dorë nga politika aktive dhe daljet e tij në publik kanë qenë shumë të rralla.

Mirëpo së fundmi Nano është shfaqur në një nga restorantet e Tiranës, krah miqve të tij duke darkuar.

Ajo që bie në sy në shfaqjen e ish-kryeministrit është se mosha e ka ndryshuar pasi është thinjur më shumë, dhe natyrisht ka shtuar disa kilogramë më tepër.