Shikoηi çfarë ndodh me υalixhet në aeroportet jaρoneze, ρamje që të lënë pa fjalë

Kemi dëgjuar për zhvillimin ekonomik të Japonisë dhe mirëqenien atje, por duket se sekreti i kësaj shoqërie është vetë korrektësia e njerëzve atje.

Një video e veçantë është filmuar në një aeroport të Japonisë ku duket se si një punonjëse atje,

pret valixhet që dalin nga pajisja e kontrollit për mjete të jashtëligjshme apo eksplozivë. Ajo kujdeset t’i pastrojë të gjitha valixhet.

Një veprim që nuk e kemi parë më parë, madje qindra raportime ndodhin për shkatërrimin apo më keq zhdukjen e valixheve shkruan NOA.

Videoja që të lë pa fjalë është përhapur me shpejtësi dhe është bërë virale në rrjet. Nuk dihet saktësisht se në cilin aeroport është filmuar kjo video