“Shiko se djali nuk të ngjan…”, babai përballet me të vërtetën sho.kuese pas mesazhit në Facebook

  0
  349

  Shiko se djali yt nuk të ngjan.” Ishte pikërisht ky mesazh nga një i panjohur, që i ka ndryshuar jetën një 30-vjeçari italian.
  E pas kësaj fraze, ai ka bërë testin e ADN-së të birit, edhe pse kundër dëshirës së bashkëshortes.

  Rezultati i analizave duket se i ka dhënë një god.itje të madhe, pasi ka vërtetuar se fëmija nuk ka qenë i tij.

  Madje madje i biri kishte qenë i personit që i kishte dërguar mesazhin në rrjetin social.

  Gruaja e tij është detyruar ta pranojë raportin që ka pasur me personin tjetër, ndërkohë që i riu nga Pesaro ka hapur seancë gjyqësore për të mos pranuar më atësinë fëmijës.

  Ai madje ka lënë shtëpinë ku jetonte bashkë me gruan dhe fëmijën e vogël që deri para pak kohësh e dinte si të tijin.