/Shikojeni si e shpëton miu të vogIin e tij nga gj arpri (Video)

Shikojeni si e shpëton miu të vogIin e tij nga gj arpri (Video)

Një mi është parë në Napoli të Italisë duke ‘Iuftuar’ me një gjarpër, në përpjekje për të shpëtuar të vogIin e tij. Kjo video përshkruan në mënyrën më të mirë se çfarë do të thotë dashuria e nënës për të voglin e tij në mbretërinë e kafshëve.

Gjarpri mendoi se i vogli i miut ishte një kapje e lehtë, dhe siç mund ta shihni në videon më poshtë, nuk i doli ashtu, Miu Iuftoi për ta shpëtuar të voglin e tij, i cili për çudi mbeti i paIënduar. Shikojeni videon: