Shikoni ç’far bën ky djale ne shown Got Talent i cili la jurine me goje hapur..

    0
    371

    Momente më të rrezikshme në Got Talent , shikoni ç’far bëne ky person.. Keto jane disa shkalle levizese qe personi qe ngjitet ne shkalle mbahet vetem me barazpeshen e shkalleve dhe trupit, te gjithe e shikojne se kjo nuk do te shkoj mire edhe pse dy persona anesh jane duke ndjeke situaten qe mos te ndodh asgje…

    Ne fakt personi ka arrit deri ne fund te realizoj qellimin e tije, sepse arriti ne piken e fundit edhe i ngjit ne kembe edhe me pas zbriti ne toke ku nuk ndodhi dicka e keqe, ky moment mbahet si moment me i veshtire ne Gotalents dicka interesante shikoni me posht…