/Shikoni çfarë ka ndodhur me flamujt në Hënë (VIDEO)

Shikoni çfarë ka ndodhur me flamujt në Hënë (VIDEO)

Nga flamuri i parë amerikan i vënë në sipërfaqen e hënës kur njeriu hodhi këmbën në hënë, çdo mision Apollo që ka arritur në Hënë ka vendosur një flamur.

Që atëherë, udhëtimi në hapësirë ??ka vendosur pamjet e saj diku tjetër, dhe njerëzit nuk e kanë vizituar hënën me dekada.

Rosen Center
A janë flamurët që kemi vendosur ende në këmbë? Zbuloni në videon më poshtë.