Shikoni çfarë nxjerrë ky njeri nga dora pas kafshimit nga merimanga

    0
    523

    Pickimet e merimanges janë shumë të rrezikshme.

    Ky njeri i pickuar nga merimanga e ka pësuar mjaft keq. Ai kishte pësuar një plagë serioze në dorën e tij të djathtë nga një merimangë helmuese.

    Ai largon fashën nga thellësia e plagës, por që nuk dihet se si është futur ajo aty aq thellë. Ai më pas e largon fashën dhe e pastron plagën nga pickimi i merimanges.