/Shikoni se si i vendos ky njeri pllakat! Lehte dhe shpejte per tu mesuar (VIDEO)

Shikoni se si i vendos ky njeri pllakat! Lehte dhe shpejte per tu mesuar (VIDEO)

Kjo video tregon se si të vendosen pllaka të mëdha në një dysheme betoni të papërgatitur, të pabarabartë pa përdorur një përbërje të vetë-leveling.

Superspreader që përdoret në këtë video është ridizajnuar për të inkorporuar një mbulesë që përforcon shpërndarësin dhe zbut nevojën për të aplikuar ndonjë përforcim të mëtejshëm siç u përmend në video.