/Shitësi turk PËRPlQET t’a m ashtrojë me akuIIoren, ja si ia punon shqiptari (VIDEO)

Shitësi turk PËRPlQET t’a m ashtrojë me akuIIoren, ja si ia punon shqiptari (VIDEO)

Janë kthyer hit tashmë në Instagram videot e akullore-shitësve turqë të cilët bëjnë manovra shpejtësie me akullore ku përpiqen që të befasojnë blerësit e tyre.

Në këto video blerësi arrin t’a marrë akulloren në dorë pas shumë mundimesh, por kjo nuk ndodh në rastin e këtij shqiptari.

Miran Ramadani, një shqiptar nga Kosova, i njohur për videot humoristike, ka shkuar në Turqi dhe video ku ai blen akullore është bërë virale.

Kjo, jo pa arsye. I riu shqiptar ka befasuar shitësin turk, i cili po i bënte manovra shpejtësie me akulloren, por shqiptari ka arritur t’a ma shtrojë turkun duke i nxjerrë një tjetër akullore.

Komentet e ndjekësve në Instagram kanë qenë të shumta dhe humori ka mbizotëruar në to.

Për më shumë ndiqni videon

https://youtube.com/watch?v=8wJB2mXS3jY%3Ffeature%3Doembed