Shkātërrοhet makina lυksoze e Luana Vjollcës, çfarë ka ndοdhυr me mοderatoren gjatë natës

Makina e moderatores se njohur, Luana Vjollca, eshte shk.ate rruar ne pjesen e pare te xhamit.

Nuk dihet se cfare ka ndo dhur ne te vertete, a jane pamje reale apo eshte nje ins kenim per ndonje xhirim te ri qe ajo po ben.

Disa ditë më parë, Luani pu blikoi disa pamje teksa po xhironte për një projekt të ri, por me sa duket gjërat nuk kanë shkuar ashtu siç duhej.

Dikush ka shka.tër ruar xhamin e përparmë të makinës luksoze të Luanës, tip Ferrari.

Ishte vetë moderatorja, ajo që e bëri të ditur këtë lajm, me anë të një fotografie në llogarinë e saj në Instagram, teksa pyet kush dhe pse e bëri këtë.“U qyqa kush e bëri këtë?!”.