/Shkodër/ Qeni fle mbi υarrin e ρronarit, që ka ndërrυar jetë

Shkodër/ Qeni fle mbi υarrin e ρronarit, që ka ndërrυar jetë

Të gjithë e dimë që qeni është kafsha më besnike e njeriut dhe këtë tashmë na e vërteton edhe rasti i mbërritur së fundmi nga Shkodra.

Siç shihet nga videoja e mëposhtme, nga varrezat e qytetit të Shkodrës, një qen është duke fjetur mbi qivurin e pronarit të tij, që ka ndërruar jetë pak kohë më parë.

Pamjet kanë mbërritur nga një qytetar, i cili thuhet se i sheh çdo ditë këto pamje.

Videoja është mjaft emocionuese dhe tregon edhe njëherë se si kjo dashuri, e qenit dhe pronarit të tij është vërtet si në filmin Hachiko.

https://www.instagram.com/joqnews/?utm_source=ig_embed&ig_rid=738ab155-ce4c-455f-b183-546e797bd4f5&ig_mid=B6E908D5-C4BC-4983-8C1B-D1B1BDFEB2B6