Shkodranja: Si haρi sγtë bυrri itaΙian kυr më gjeti të υιr..gjër

Sa herë preket tema e v irgjërisë, ndjeshmëria është e lartë. Ka lexues për të cilët është diçka e tejkaluar, e të tjerë që e shohin ende sot si metër matës të moralit.

Përshtypje madje u bën dhe të huajve. Një vajzë shkodrane ka rrëfyer për historinë e saj. “Nuk jam e shèmtùar. As nuk jam prápáníke.

As nuk jam qèpùr. Por më kanë zhg.ënjyer edhe mua në dashuri. Jam 27 vj/eçe sot. E kam qenë në një lidhje 3-vjeçare me një djalë po nga Shkodra.

U ndamë, më la më saktë se nuk më priste ma. Donte të konsumonin aktin, unë doja që ta ruaja për natën e parë të martesës.

Jo se jam fanatike, por sepse besoj në shenjtërinë e familjes. As unë s’jam gábím, por as ai e këtu mendoj se ndikon mënyra si jemi rritur e formuar të dy.

Qává shumë. Aq sa u dobësova dhe u bana 48 kg. Pas disa muajsh një komshie imja më bën një fejesë me shkuesi me një të njohurin e saj italian.

Alamet djali me e pa, e më thënë të drejtën kjo më sh.ty ta njihja e të pranoja me dal me të. Dolëm, më ngjiti shumë si tip. Edhe ai maroi pas meje. Vendosëm me u feju. Normal ma kërkoi me xhentilesë me kalu natën me të.

Por kur ref.uzova duke i thënë ‘unë jam femra e një personi vetëm’ nuk e zgjati më. Aty mendova se iku e s’ka me u kthy më.

Por jo ne u fejuam, brenda 2 muajsh u martuam dhe isha e tija natën e parë të martesës.

Ai s’më kishte besuar. Kishte menduar se po them që jam e paprekur sepse kështu ‘jeni ju shqiptaret’.

Unë prap, tha ai, nuk e kisha pro.blem nëse s’do ishe ndaj s’kam reaguar. Ka qárë me dènèse dhe hapi sytë aq shumë dhe më shuihte me ata sytë e tij të mëdhenj.

Aty më tha për herë të parë që më dashuronte deri në kockë dhe prej asaj nate ai çdo ditë më do më shumë e më shumë. Sot jam në pritje të një fëmije dhe jemi shumë të lumtur.

Nuk them që të gjitha vajzat duhet me prit se kjo të ban më të mirë. Por them që djemtë që të duan duhet të venë përsonin para aktit”, shkruan e reja.