Shkoi në restorant me pitonin që mbanë si kafshë shtëpiake, menaxherit i ra të fikët (Video)

  0
  247

  Menaxheri i një restoranti në Kinë ka mbetur pa ndjenja, kur e ka parë një kliente që shkoi të drekonte, me gjarprin që e mbanë si kafshë shtëpiake.

  Nga frika prej me pitonit të rrezikshëm, punonjësit e njoftuan menjëherë shefin e tyre, transmeton Telegrafi.

  Kur ai shkoi për t’i kërkuar të largohej, i ka rënë të fikët dhe askush nuk mund t’ia kthente vetëdijen.

  Në restorant ka shkuar ndihma e shpejtë dhe e kanë larguan me shtratin me rrotë, ndërsa gjendja tij është përmirësuar pas një kohe.

  “Të gjitha pjesët vitale i ka rregull, ishte vetëm një traumë e momentit”, kanë thënë mjekët e spitalit. Kur familja shkoi për ta vizituar, ai vetëm ishte këndellur dhe ishte gati të largohej për në shtëpi. /Telegrafi/