/Shkoi në shtëpinë e nuses që do martohej, dhëndri shqiptar përbaIIet me kunatin, por ndodh h.ataja

Shkoi në shtëpinë e nuses që do martohej, dhëndri shqiptar përbaIIet me kunatin, por ndodh h.ataja

Kishte qene darka e gabuar per një 30 vjeçar shqiptar i cili eshte bere protagonist ne nje ngj.arje te re.nde. Ai q ëlloi me th ikë kunatin e ardhshëm të tij, një 37 vjeçar po shqiptar.

Burri pë.soi dy go.ditje, njërën në pjesën e bërrylit dhe tjetra në pjesën e barkut duke i shk.aktuar dë.mtim të mushkërive. Mediat lokale italiane shkruajnë se ngjarja ka ndodhur për arsye .ban.ale. Burri i pla.gosur ka përfunduar në sp.ital.

Karab.inierët ndërhynë dhe ar.restuan autorin për lë.ndime të rë.nda, i cili u gjet në timonin e makinës së tij i parkuar aty pranë.

Mosmarrëveshja ndodhi në shtëpinë e prindërve të nuses së ardhshme të 37 vjeçarit, ndërsa prindërit nuk ishin në shtëpi. Të dy personat e përf.shirë në ngjarje nuk kanë rekorde të mëparshme pe.nale.