Shkoi për të rregulluar kabullin në bodrum, burrit ‘i shkon gj.aku në fund të këmbëve’ nga ajo që shikon (Video)

0
494

Kjo me të vërtetë që është e fr.ikshme.

Si do kishit reaguar ju në një rast të tillë?

E keni menduar se mund t’ju ndodhë?

Ja për çfarë bëhet fjalë:

Një ngjarje e pazakontë i ka ndodhur një burri i cili kishte shkuar në bodrumin e shtëpisë për të rregulluar një kabull që nuk furnizonte më me energji pjesën e sipërme të shtëpisë.

Kur ka vajtur atje, ai është hasur me një surprizë me të vërtetë të fri.kshme.

Burri nga Teksas i Shteteve të Bashkuara gjeti plot 45 gjarpërinj, të cilët ishin mbledhur përqark.

Prandaj, ai thirri një kompani në Shtetet e Bashkuara përgjegjëse për heqjen e kafshëve të rre.zikshme.

Në momentin që ata kanë mbërritur kanë parë skenën, të cilën e kanë quajtur me të vërtetë të pazakontë.

Pamjet ata i kanë publikuar dhe në rrjet, ku dhe po bëjnë xhiron.

Here’s a quick teaser video from a job we did yesterday between Baird and Albany, under a very “unlikely” house.(Owners didn’t think their house could ever be a rattlesnake den). Rattlesnakes don’t care how nice your home is or what kind of car you drive; they care about nothing more than surviving. Snakes will be emerging soon, so if you have any questions, concerns, or would like to set up an inspection/removal, NOW is the time…. I’ll post the full video this Sunday. See ya soon!

Posted by Big Country Snake Removal on 2019 m. kovo 14 d., ketvirtadienis

Okay, here it is….. 45 rattlesnakes. Our day started off with a quick removal in Woodson, Texas. After the Woodson removal, we headed back south to a house between Baird and Albany. Due to the high winds, their tv/cable was acting up, so a gentleman crawled under to see what was going on. He saw a “few” snakes and quickly crawled out…. The interesting thing here was they only see a few each year, their yard was very well kept and their house was nice and clean…. My point is, we run into this scenario often, and people don’t think it can happen to them. As I stated in the teaser video, rattlesnakes don’t care how nice your house is or what kind car you drive- they care simply about survival. We arrived around lunchtime and as soon as I crawled under I could immediately see that there was far more than a “few.” 😜The video will take over from here… If you’d like an inspection/removal, need rattlesnake avoidance training for your dog, or are interested in snake-proof fencing, please let me know.

Posted by Big Country Snake Removal on 2019 m. kovo 17 d., sekmadienis