/SHKOI TË BËNTE GRAFlNË, BURRI TM ERROHET KUR SHEH ÇFARË PO I NDODHTE ME ORGANlN GJENlTAL

SHKOI TË BËNTE GRAFlNË, BURRI TM ERROHET KUR SHEH ÇFARË PO I NDODHTE ME ORGANlN GJENlTAL

Një burrë nga Bronks, New York shkoi të bënte një grafi për të parë nëse kishte thyer kockën e gjurit apo belit pasi ishte rrëzuar në rrugë.

Ai u rrëzua keq me shpinë.

Megjithëse nuk u vra as në kokë dhe as nuk kishte nevojë për ndihmë, ai u shqetësua se gjuri kishte nisur t’i dhimbte.

Ajo çfarë rezultoi kur iu bë grafia e brezit pelvik, ishte disa herë më keq.

Doktorët i thanë se në organin gjenital burrit po i formoheshin qeliza kockore.

Ai i tmerruar u çua dhe u largua, duke injoruar kështu këshillat e mjekëve dhe për të mos u kthyer më kurrë.

Ky është një rast tepër i rrallë me më pak se 40 të tilla të dëgjuara ndonjëherë.