/‘Shkoj në 5 të mëngjesit në shtëpi’, gazetarja e njohur shqiptare flet për jetën e saj: Jam pak …

‘Shkoj në 5 të mëngjesit në shtëpi’, gazetarja e njohur shqiptare flet për jetën e saj: Jam pak …

Gazetarja e sportit në RTSH, Sabina Met e ftuar në ”Ftesë në 5” ka folur lidhur me jetën e saj, ku ka treguar se frekuenton shumë jetën e natës dhe shkon në punë me 2 orë gjumë.

“Jam pak dembele. Daljet vonë do t’i reduktoja vetëm kur jam sëmurë. Dal shpesh! S’jam asnjëherë në shtëpi.

Dal të premteve dhe të shtunën jam në punë. Shkoj në 5 në shtëpi dhe në 7 zgjohem të shkoj në punë,”-tha gazetarja.