November 30, 2023
Lajme

Shkojnë të GRABlSlN “Range Rover-in” Iuksoz në Tiranë/ Dy të rinjve ju ndodh e papritura

Një ngjarje e pakëndshme ka ndodhur mesnatën e djeshmë në Tiranë.

Ngjarja është filmuar nga kamerat e sigurisë dhe ka mbërritur në redaksinë e JOQ ALBANIA.

Një makinë e tipit “Rnge Rover” është tentuar të vidhet gjatë natës nga dy meshkuj të maskuar,

por për fat të mirë alarmi i makinës i ka detyruar ata të ikin me vrap dhe grabitja ka dështuar.

Ka qënë vetë i zoti i makinës i cili ka shkruar mesazhin dhe kërkon të japë shpërblim për ata që njohin personat në foto.

Ai shkruan:

Përshëndetje JOQ. Makina ka shpëtuar për fat, kush i njeh personat në video ka shpërblim.

https://www.instagram.com/p/CG4pL8zg-Fh/embed/captioned/?cr=1&v=12&wp=540&rd=https%3A%2F%2Fjoq-albania.com&rp=%2Fartikull%2F798557.html%3Ffbclid%3DIwAR18J3CV-RAjwq4ugpEf8N-6x1Qkd81j717XURmE4nZ2mU8fy_vSuJklL-U#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1002.4200000334531%2C%22ls%22%3A594.2350000841543%2C%22le%22%3A595.050000003539%7D

https://www.instagram.com/joqalbania/?utm_source=ig_embed&ig_mid=1852D993-2AF7-4C91-9DE2-C90AC4F9A95A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *