/Shkojnë të vaj tojnë të afërmin sipas zakonit/ Familjarëve sa nuk u BlE pika nga ajo që gjetën në va rrezat e Sharrës

Shkojnë të vaj tojnë të afërmin sipas zakonit/ Familjarëve sa nuk u BlE pika nga ajo që gjetën në va rrezat e Sharrës

Një ngjarje e tur   pshme është regjistruar ditën e sotme në va   rrezat e Sharrës.

Familja e një të ndjeri, i cili është var   rosur në Sharrë, është sho   kuar nga ajo se çfarë ka parë mbi v   arr.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1599222505201

Siç shihet edhe nga videoja e mbërritur në redaksinë e JOQ ALBANIA, va   rri është mbushur me mbeturina dhe inerte, vetëm 5 ditë pas va   rrosjes.

Familja ka kërkuar shpjegim tek punonjësit.

Aata i kanë thënë se ka hipur fadroma, çka shënon një sk   andal të vërtetë.