/Shkojnë të vajtojnë të afërmin sipas zakonit/ Familjarëve sa nuk u BlE pika nga ajo që gjetën në va’rrezat e Sharrës

Shkojnë të vajtojnë të afërmin sipas zakonit/ Familjarëve sa nuk u BlE pika nga ajo që gjetën në va’rrezat e Sharrës

Një ngjarje e turpshme është regjistruar ditën e sotme në varrezat e Sharrës.

Familja e një të ndjeri, i cili është varrosur në Sharrë, është shokuar nga ajo se çfarë ka parë mbi varr.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1599222505201

Siç shihet edhe nga videoja e mbërritur në redaksinë e JOQ ALBANIA, varri është mbushur me mbeturina dhe inerte, vetëm 5 ditë pas varrosjes.

Familja ka kërkuar shpjegim tek punonjësit.

Aata i kanë thënë se ka hipur fadroma, çka shënon një skandal të vërtetë.