/SHKON SHTËPI MË SHTËPI GJATË NATËS, KY ËSHTË BURRI MlSTERlOZ QË SHPËRNDAN TELEVIZORË FALAS

SHKON SHTËPI MË SHTËPI GJATË NATËS, KY ËSHTË BURRI MlSTERlOZ QË SHPËRNDAN TELEVIZORË FALAS

Nëse jetoni në Virginia, SHBA, një i panjohur mund t’ju lërë ndonjë televizor të vjetër jashtë derës në mes të natës.

Të dielën në mëngjes, sipas raportimeve, banorët që jetojnë në Henrico u çuan nga gjumi dhe zbuluan jashtë derës së shtëpisë nga një televizor.

Në të paktën 60 shtëpi ishin shpërndarë gjatë natës televizorë sipas ABC News.

Ndërkohë qytetarët kanë publikuar video të ndryshme të filmuara nga kamerat e vendosura tek dera të cilat tregojnë një burrë me ‘maskë-televizor’ në kokë.

Në një prej këtyre videove burri misterioz duket teksa vendos në verandën e një banori një televizor dhe më pas largohet nga ‘vendi i ngjarjes.’

Një prej banorëve, Jim Brooksbank, u shpreh për mediat:

Ai do që të njihet si Babagjyshi i Televizorëve. Nuk mendoj se bën sens të bëhet fjalë për ndonjë rreng.

Në na qëlloi një televizor i vjetër 13 inch.”
Mendohet se televizorët po shpërndahen nga më shumë se një person.

https://youtube.com/watch?v=qarzxkn3jAM%3Ffeature%3Doembed