/Shkonte në Durrës për plazh, gruaja nga Tirana u hynte me vone në shtëpi burrave që gjente atje dhe

Shkonte në Durrës për plazh, gruaja nga Tirana u hynte me vone në shtëpi burrave që gjente atje dhe

A.rresohet ne Durres një grua, e cila hynte në banesat e pushuesve dhe i merrte sende me vlerë.

Është vënë në p ranga shtetasja G.L., 32 vjeçe, banuese në Tiranë.

Nga veprimet hetimore të kryera dyshohet se shtetasja e mësipërme është autore e 2 v jedhjeve dhe e 2 rasteve të tjera të tentativës për v jedhje, konkretisht:

Më datë 25.08.2019, në lagjen Nr.13, dyshohet se ka hyrë në banesën e shtetases M.B. dhe ka marrë një çantë, në të cilën kishte dokumente personale dhe vlera monetare.

Më datë 25.08.2019, në lagjen Nr.13, dyshohet se ka tentuar të v jedhë banesën e shtetasit A.D.

Më datë 26.08.2019, në lagjen Nr.13, dyshohet se është futur në banesën e shtetasit L. A., banues në Kosovë dhe i ka marrë çantën e dorës.

Më datë 26.08.2019, në lagjen Nr.13, dyshohet se është futur në banesën e shtetases L. B. dhe ka tentuar të marrë çelësat e banesës.