Shkova bëra ekografi dhe pαshë babanë tim të ndjerë duke ρυthur mbesën e tij

Për Shantel Carrillo, një grua shtatzënë, hu mbja e babait të saj solli shqetësime për të. Dhe për një arsye të mirë,

gruaja do të kishte parë babanë e saj të ndj erë duke puthur mbesën e tij në ultratinguj.

Një grua 30-vjeçare pa babanë e saj të ndj erë duke puthur foshnjën e saj në ultratinguj.

“Ashtu siç e postova, 30 sekonda më vonë, dikush më tha se është një engjëll që puth fëmijën tënd “,” tha ajo.

Babai i Shantel, Chuck, i cili dha shpirt në 2016, erdhi për të puthur vajzën që ajo mbart në bark.