/Shkuan në Durrës për videokIipin e dasmës, por ÇlFTlN e gjen beIaja

Shkuan në Durrës për videokIipin e dasmës, por ÇlFTlN e gjen beIaja

Një nga momentet më të bukura për një çift është video klipi i dasmës.

Por një çifti nga Durrësit këtë moment ia ka shk.atërruar një burrë, i cili pretendon se është roja i plazhit që ndodhet afër zonës që njihet si Vollga në Durrës.

Ai nuk e lejonte çiftin dhe kameramanin të xhironin në se nuk do paguanin 20 mijë lekë të vjetra.

Madje burri kishte vendosur edhe disa tabela, ku shkruhet 20000 për video klipe.

Është një burrë që po na thotë o më jepni lekë ose nuk ju lë të filmoni gjë”,- ka shkruar për JOQ.al kameramani që do të realizonte filmimet.