/Shkuan për kontroII në banesën e 28-vjeçarit, poIicia i gjen 20 miIionë dollarë poshtë dyshekut (Foto)

Shkuan për kontroII në banesën e 28-vjeçarit, poIicia i gjen 20 miIionë dollarë poshtë dyshekut (Foto)

Autoritetet federale amerikane kanë kon;fiskuar rreth 20 milionë dollarë “cash” të fshehura poshtë dyshekut,

në një apartament në Massachusetts
Prokurorët thanë se një brazilian u arr.estua në lidhje me pa;strim parash, të fituara nga një skemë masive piramidale.

Ata shkuan të bënin një kontroll rutinë në apartamentin e tij, por nuk e kishin idenë se au;tori do ta kishte fshehur “pasurinë e tij” poshtë dyshekut.

28 vjeçari, Cleber Rene Rizerio Rocha, është vënë nën het;ime për mas;htrim dhe pastrim parash, në lidhje me një kompani të quajtur “TelexFree”

Autoritetet publikuan të hënën foton e vendit ku gjetën mijëra dollarët.