/SHlKONl çfarë ka ndodhur me flamujt në Hënë (VIDEO)

SHlKONl çfarë ka ndodhur me flamujt në Hënë (VIDEO)

Nga flamuri i parë amerikan i vënë në sipërfaqen e hënës kur njeriu hodhi këmbën në hënë,

çdo mision Apollo që ka arritur në Hënë ka vendosur një flamur.

Që atëherë, udhëtimi në hapësirë ??ka vendosur pamjet e saj diku tjetër, dhe njerëzit nuk e kanë vizituar hënën me dekada.

Rosen Center
A janë flamurët që kemi vendosur ende në këmbë? Zbuloni në videon më poshtë.

https://youtube.com/watch?v=XJ4M71awBf4%3Ffeature%3Doembed