SHlKONl reagimin e pesënjakeve kur babai fryen QlRlNJTË (Video)

0
321

Këto pesënjake kanë reaguar ç uditshëm kur babai i tyre ka fryer qirinjtë e ditëlindjes.

Së bashku me nënën dhe motrën e madhe, kënduan këngën e ditëlindjes, ndërkaq disa prej vajzave të vogla kërcenin.

Në momentin që babai i fryejti qirinjtë, pesënjaket filluan të q anin shumë.