/SHlKONl se si i vendos ky njeri pIIakat! Lehte dhe shpejte per tu mesuar (VIDEO)

SHlKONl se si i vendos ky njeri pIIakat! Lehte dhe shpejte per tu mesuar (VIDEO)

Kjo video tregon se si të vendosen pllaka të mëdha në një dysheme betoni të papërgatitur,

të pabarabartë pa përdorur një përbërje të vetë-leveling.

Superspreader që përdoret në këtë video është ridizajnuar për të inkorporuar një mbulesë që përforcon

shpërndarësin dhe zbut nevojën për të aplikuar ndonjë përforcim të mëtejshëm siç u përmend në video.

https://youtube.com/watch?v=CzdpJi9XvEk%3Ffeature%3Doembed