/SHlKONl SE SI I VJEDH NË PESHORE SHITËSJA KLIENTËT

SHlKONl SE SI I VJEDH NË PESHORE SHITËSJA KLIENTËT

Në internet është duke qarkulluar në internet një video të cilën e kanë filmuar kamerat e sigurisë në një treg në Indonezi, ku shihet se si një shitëse në mënyrën më të perfeksionuar i mashtron blerësit derisa ua mat me peshore artikujt që i blejnë.

Pasi që artikujt që i përzgjidhnin blerësit ajo i maste dhe i fuste në qese të plastikës, kurse nën banak e ndërronte qesen me një tjetër, e cila sipas të gjitha gjasave kishte më pak peshë.

Kjo “teknikë” ka shkaktuar reagime të ashpra dhe komente negative në rrjetet sociale.

Ndërsa sa i përket mashtrimit të blerësve më poshtë mund ta shikoni videon që i nxjerr të palarat e kësaj gruaje.

Shumë persona që e kanë parë videon u kanë bërë thirrje autoriteteve përkatëse, që të Indonezisë që të ndërmarrin veprime të menjëhershme për ta dënuar këtë grua.

SHIKO VIDEON:

https://youtu.be/VtxEGCyAQx0