/SHlKONl shtëpinë super moderne të Ingrit Gjonit, çfarë mban këngëtarja në…

SHlKONl shtëpinë super moderne të Ingrit Gjonit, çfarë mban këngëtarja në…

Këngëtarja shumë e dashur për pub/likun, Ingrit Gjoni ka hapur dyert e shtëpisë së saj në Gjirin e Lalëzit, për emisionin “E diell”.

Ingriti tregoi se situata me kor/onavirusin e ka alar/muar dhe kur mësoi se virusi kishte mbërritur

në vendin tonë, ajo u furnizua me ushqime dhe u izolua menjëherë.

Gjatë intervistës në kuzhinën e këngëtares, moderatori Ervin Kurti hapi edhe frigoriferin duke treguar ç’mban në të Ingriti.

Më pas këngëtarja tregoi edhe oborrin, pishinën dhe ambiente të tjera.

Ingriti u shpreh se po e shijon shumë vetëizolimin pasi po qëndron me djalin, Paridin dhe familjen e saj.

Shiko videon KETU