/SHlKONl si do dukej Michael Jackson nëse ai kurrë nuk do e KlSHTE MODlFlKUAR fytyrën e tij

SHlKONl si do dukej Michael Jackson nëse ai kurrë nuk do e KlSHTE MODlFlKUAR fytyrën e tij

Michael Jackson është simbol i një epoke të tërë në botën muzikore.

Ishte ai që bëri një nga kontributet më të mëdha në evolucionin e muzikës, vallëzimit dhe modës.

Sidoqoftë, ashtu si të gjithë geniet, ai kishte rrallësitë e tij,

i cila u reflektua drejtpërdrejt në pamjen e tij.

Dicasocial vendosi të krahasojë se si këngëtarja ndryshoi gjatë viteve dhe t’ju tregojë një fotografi.

Sipas specialistëve portretizon Xhekson në moshën 50 vjeç nëse ai nuk i është nënshtruar ndonjë op eracioni pIastik.