SHlTl makinën për të shkoIIuar vajzën, ajo që merr pas 21 vjetësh e bën të përIotet (Video)

  0
  400

  Zotëri Harmen e kishte shitur veturën e tij Ford 2D e prodhuar në vitin 1936 për t’i mbuluar shpenzimet e studimeve të vajzës së tij.

  Makina Ford 2D e vitit 1936 ishte objekti më i shtrenjtë që kishte qëkur ishte 16 vjeç, por më pas ishte detyruar që ta shiste pasi duheshin para për studimet e vajzës së tij Stephanie.

  Vajza e tij, Stephanie, e dinte shumë mirë dhe kështu u vu në kërkim të makinës së të atit, ku pas shumë vitesh e gjeti dhe e ribleu.

  Pas disa muajsh nga blerja, organizoi një surprizë shumë të bukur në mënyrë të fshehtë bashkë me të mamanë, 21 vjet pas shitjes së makinës së të atit.

  Videoja e postuar në Youtube nga vetë Stephanie shihet se si babi i saj u gëzua dhe u emocionua aq shumë nga surpriza e vajzës.