Lajme

SHlTl VlRGJËRlNË për një iPhone, 17 vjeçares i ndodh e papritura në dhomën e hoteIit …!!!!

Në Kinë, vajzat janë duke e shitur vlrgjërlnë e tyre online.

Një vajzë shkoi në një hotel për të marrë iPhone 8 në këmbim të vlrgjërlsë së saj, por u tr.onditur kur disa burra të zhv.eshur dolën nga banjo dhe e mbajtën atë për sh.trati.

17-vjeçarja, që mbante pseudonimin “Xio Chen”, raportohet se e vendosi vlrgjërlnë në shitje online për 2,500 euro.

Por, duket se ajo nuk e dinte se disa burra do të ishin të interesuar për të.

Për ta shpëtuar vajzën, vlogerja Nana nga Pekini u shfaq dhe iu tha burrave të largohen.

Sipas raporteve, vajza dëshironte një iPhone 8, pasi të gjithë miqtë e saj e kishin një.

Në Kinë, për fat të keq, adhurimi i parasë dhe pasurisë është në rritje tek të rinjtë.

Madje, shumë vende në botë e kanë këtë lloj mentaliteti tani – duke përfshirë edhe ato më të civilizuarat.

Për ta shpëtuar vajzën, vlogerja Nana nga Pekini u shfaq dhe iu tha burrave të largohen. Sipas raporteve, vajza dëshironte një iPhone 8, pasi të gjithë miqtë e saj e kishin një.

Në Kinë, për fat të keq, adhurimi i parasë dhe pasurisë është në rritje tek të rinjtë.

Madje, shumë vende në botë e kanë këtë lloj mentaliteti tani – duke përfshirë edhe ato më të civilizuarat.