/Shoferi hero ndaIon autobuzin për të ndihmuar të moshuarën që po GRABlTEJ

Shoferi hero ndaIon autobuzin për të ndihmuar të moshuarën që po GRABlTEJ

Një shofer autobuzi është vlerësuar si hero pasi ndaloi mjetin e tij kur pa se një grua e moshuar po grabitej, ndërsa doli jashtë për të luftuar me sulmuesin.

Video e regjistruar nga kamerat e sigurisë së autobuzit, tregojnë shoferin hungarez Károly Zsolt Kis që frenon kur shikon një burrë që kërkon t’i marrë çantën të moshuarës në qytetin Miskolc.

Ish-ushtaraku qe ka sherbyer ne Irak, ndalon mjetin dhe shkon duke shtyrë sulmuesin deri sa ai largohet.

Më pas gruaja e moshuar hyn në autobuzin e tij teksa Károly riniset sipas itinerarit.

Policia hungareze në lidhje me ngjarjen ka arrestuar 27-vjeçar.

Viktima e sulmit nuk u plagos por raportohej se ishte tronditur nga incidenti.

https://metro.co.uk/video/embed/2191908T