Shokon υαjza nga Tirana: Unë mbrohesha nga υ. αjzαt e tjera, e gjeta ΒURRlN duke ia … një b. υrri tjetër

Jam nga Tiranë dhe të premten e kaluar shkova në Golem tek shtëpia ku jetojnë prindërit, meqë janë të moshuar.

Në plan e kisha të kthehesha të dielën, por me qenë se nuk po më rrihej, vendosa të kthehesha të shtunën në darkë.

Kur u ktheva, rreth orës 9:30, pashë që tek parkimi para shtëpisë se kam shtëpi private ishte e parkuar një makinë, të cilën nuk kisha kurrë parë! U futa brenda dhe pashë që ishte errësirë në katin e parë. Pasi kalova koridorin, dëgjova zhurma nga dhoma e gjumit në katin e dytë dhe u ngjita lart për të parë. Shoh derën e dhomes gjysëm të hapur dhe gjithashtu shihja dikë që lëvizte.

U afrova edhe pak dhe mbeta e SHOKUAR!!!

Burri po ja merrte në g… një mashkulli tjeter. S’mund t’u besoja syve. U largova pak nga dera që të mos më shihnin, ndërkohë që ata po lëviznin.

Ata vazhdonin e rënkonin nga kënaqësia …unë isha kompet e shokuar. U largova pak para se ai të pr….. Mora makinën e u nisa tek shtëpia e prindërve këtu në Tiranë, se i kisha çelësat. Prita rreth një orë dhe e mora në telefon për t’i thënë që po vija.

Kemi 16 vite të martuar dhe se di sa kohë mund të ketë që burri im shkon me meshkuj të tjerë!!!

Unë kam rreth 2 vite që flas me një mashkull në chat, por që s’kam pranuar ta takoj, ndërkohë me burrin s’bej me asgje.

Ai e pranoi dhe me tha qe nuk e le dot ate, jam ne gjendje shume te keqe.