/Shpikjet më qesharake që ndonjëherë i keni parë (Foto)

Shpikjet më qesharake që ndonjëherë i keni parë (Foto)

Shpikjet që janë bërë gjatë këtyre dekadave të fundit janë mjaft të avancuara dhe sofistikuara. Në një farë mënyre na kanë lehtësuar edhe jetën.

Por këto fotografi të publikuara nga “Daily Mail”, shfaqin disa “shpikje të njerëzve të thjeshtë, që do ju bëjnë për të qeshur.

Në to do të shikoni se si njëri ka kthyer specin në filxhan, ndërsa në një tjetër do të shikoni se si sfungjeri i enëve përdoret si fshirëse xhamash për veturë, transmeton shekulli.

Kjo nuk është hera e parë që të rinj nga e mbarë bota, kanë filluar të shfaqin kreativitetin e tyre duke krijuar “pajisje” që po ua lehtësojnë jetën.